Over mij

Mijn naam is Ester Machielsen en met meer dan 21 jaar ervaring heb ik in 2013 de beslissing genomen om als zelfstandige kapper actief te worden in Nijverdal.

Mijn salon, gevestigd op G.J.Piksenstraat 52, verwelkomt klanten in een eigentijdse omgeving. In bijzondere gevallen bied ik tevens huisbezoeken aan, waarbij mijn rijke ervaring garant staat voor kwaliteit en zorgzaamheid. Bij Es4Hair is uw haar in betrouwbare handen, en als gewaardeerde klant ontvangt u de volledige aandacht die u verdient.


Es4Hair onderscheidt zich als een moderne salon waar u in een serene ambiance en met toegewijde aandacht wordt behandeld. Of u nu uw huidige kapsel wilt behouden of een geheel nieuwe look wenst, u kunt erop vertrouwen dat ik aan uw wensen voldoe.
Ik nodig u uit om te ervaren hoe Es4Hair vakmanschap combineert met een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om het handhaven van uw huidige stijl of het verkennen van een totaal nieuwe look.

Voor een afspraak of een vraag kunt u mij altijd bellen op 0548 616195 

 


Es4Hair is ook "het" adres voor een leuk persoonlijk cadeautje of om eens iemand leuk te verrassen met een cadeaubon voor een kappers behandeling. 

Ik zie u graag voor een behandeling of het maken van een afspraak bij mij in de salon.

Met vriendelijke groeten  Ester.

 


 


 

ES4HAIR is powered by Keune THE ART OF HAIR DESIGN